Představujeme vám nový UltraGas 1550!

◄ Zpět do přehledu blogu
Extrémně malá prostorová náročnost, nízké emise, vysoká účinnost!

Extrémně nízké prostorové nároky - 1550 kW se zastavěnou plochou 3.3 m2

Nový UltraGas 1550

Díky unikátní koncepci vyžaduje nový UltraGas 1550 méně jako polovinu plochy než běžné kondenzační kotle obdobného výkonu. Konstrukce kotle se svislým uspořádáním trubek tepelného výměníku významně snižuje prostorové nároky. UltraGas 1550 je svými rozměry velmi flexibilní – pouze 1550mm v šířce, 2152mm v délce a výška 2547mm umožňuje snadnější přesun a umístění v kotelně. Ušetřené místo může být využito typicky pro ostatní vybavení kotelny nebo jako rezerva pro v budoucnu další rozšíření sestavy zdroje tepla´.

Nízké emise

Nový UltraGas 1550

UltraGas® se vedle malých prostorových nároků vyznačuje nízkou produkcí emisí. Předsměšovací hořák Ultraclean®  se spřaženou regulací plyn/vzduch systémem Venturi zajištuje nízkoemisní spalování v celém výkonovém rozsahu kotle. Předností sálavého hořáku je bezesporu velmi tichý provoz.

Vysoká účinnost

Nový UG 1550

Přestože kotel UltraGas® (1550) je poměrně malý, pokud jde o potřebný prostor a zdroj znečišťujících látek do ovzduší, současně je gigantem ve výkonu a účinnosti. Nejnovější a nejvýkonnější kotel UltraGas® dosahuje působivé účinnosti díky nejmodernější a inovativní technologii hořáku a speciální konstrukci tepelného výměníku.



Napiště nám a najděte řešení pro Váš projekt!   

Autor